препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с...
Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си...
Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Последни новини arrow Тайнствен ъгъл arrow Как флиртувате според зодията си
Как флиртувате според зодията си
25.09.2008

Как флиртувате според зодията сиОвен
Вие флиртувате неприкрито и без предварителен план, просто защото отнема твърде дълго. Защо да чакате идеалния момент, след като може той да се осъществи на мига. Качествата ви във флирта трудно остават скрити, а деликатността не е сред силните ви черти. Това е чудесно, защото не си падате по игричките и уведомявате околните за намеренията си. Но внимавайте да не изплашите другия пол с прямотата си. Все пак ще ви е от помощ да използвате някаква стратегия, за да получите каквото искате.

Телец
Искате във всичко, което правите, изискванията ви да са покрити. Искате да флиртувате с подходящия човек в подходящото време и на подходящото място. В това няма нищо лошо. Телците обаче може да не се забавляват особено, докато чакат да дойде подходящия момент. Затова поемайте рискове и ще внесете много повече разнообразие в живота си. Никога не знаете какво може да излезе от един приятелски флирт. Възможно е любовта да ви споходи, точно когато не я очаквате.

Близнаци
Близнаци, вземете решение най-накрая! Ще ги заговорите или не? Не протакайте нещата твърде дълго или ще изгубите. А за съжаление, ако това се случи, може да не ви се предостави втори шанс. След като сте решили да заговорите някого, не бързайте прекалено с флирта. Внимавайте нервното ви бърборене да не вземе превес и да ви попречи да постигнете целите си. Не забравяйте, че хората, които изслушват се харесват повече, отколкото онези, които непрестанно говорят.

Рак
Раците са непреклонни, твърди и пресметливи. Затова използвайте тези свои качества, за да подберете подходящия човек с когото да флиртувате, а след това покажете и нежната си по-чувствителна страна. Вие обичате да печелите и обикновено успявате да постигнете своето по един или друг начин. А и знаете как да изчаквате подходящия момент. При флиртуването най-важно е да подберете добре момента, а раците идеално се справят с това. Само едно предупреждение - не се превръщайте в досадни лепки.

Лъв
Лъвове, по отношение на флиртуването, нямате равни на себе си. Стилът ви е най-разгорещеният. Внимавайте обаче да подберете подходящия партньор, защото не всички се чувстват удобно в компанията ви. Понякога е възможно да започнете флирт с човека, който ви направи най-добро впечатление, но това не означава, че той е най-подходящия за вас. Отделете време и се огледайте, кой стои в ъгъла, преди да предприемете действия.

Дева
Умирате си да говорите с онзи човек в ъгъла и имате 101 въпроса, които да му зададете. Е, време е вие деви да усвоите невербалната комуникация. По този начин ще постигнете всичко, което искате, а по-късно ще можете да зададете своите 101 въпроса. Затова предприемайте действията едно по едно и обърнете внимание на жестовете си. Никога не знаете как ще се развият нещата.

Везни
Везните могат да бъдат неповторими във флиртуването, ако успеят да добият увереността да започнат флирта. Вместо само да хвърляте погледи на човека, който ви привлича, предприемете действия. Да, той наистина изглежда идеално и сте останали с приятно първо впечатление. Не се стеснявайте, везни, никога не знаете какво ще се случи, докато не предприемете нещо. Просто изпълнете съзнанието си с положителни мисли и пуснете вълшебната усмивка - не знаете какво може да излезе.

Скорпион
Скорпионите флиртуват настъпателно и без притеснение. Това върши добра работа, скорпиони, но ако се насочите към срамежлив и мълчалив човек, може да му се сторите прекалено агресивни и да го уплашите още преди началото на флирта. Действайте по-спокойно. Ако правите прекалено много прекалено бързо, ще го отблъснете. Изберете подходящото темпо и имайте реалистични очаквания.

Стрелец
Силните и прями стрелци не се съобразяват с всички техники и стратегии за флирт. Те по-скоро отиват директно при човека, когото харесват и прескачат предварителните подробности. Но внимавайте козирози, защото ако ви отблъснат, увереността ви може да пострада, докато се възстановите. Затова първо се уверете, че и обектът на флирта дава знаци, че се интересува от вас. Стрелец е много интуитивен знак, затова разчитайте на интуицията си, както и на разума си, за да обмислите как да флиртувате, а чак след това предприемайте действия.

Козирог
Козирозите подхождат много стратегически към флиртовете. Те планират действията си. Трябва да се уверят, че отговорът ще бъде положителен, затова действат бавно и подбират внимателно всяка стъпка, за да разберат дали другия се интересува от тях. Въпреки че това е добра стратегия, заради нея може и да пропуснете някои възможности, както и да не получите удоволствието от по-настъпателно поведение и поемане на рискове. Все пак какво толкова лошо би могло да се случи!

Водолей
За водолеите приятелството е много важно, затова те често се объркват, докато флиртуват. Водолеи, внимавайте да не изпратите неподходящите сигнали на човека, който е привлякъл вниманието ви. При флиртовете е много лесно да изпратите смесени послания. Едно свиване на раменете може да означава, че не се интересувате, а в същото време да се усмихвате топло и приветливо на другия, така че той да не знае какво да си мисли.

Риби
Рибите са романтични и много чувствителни. Трябва да внимавате или ще ви отведат на пътешествие, което ще завърши с ослепителна слънчева светлина, а не сред звездна нощ. Освен това не приемайте флиртовете си твърде на сериозно, защото може да са просто мимолетно забавление. Когато забележите интерес у някого, можете да се влюбите до полуда, но си запазете малко емоционални резерви и вижте как ще се развият нещата, без да очаквате кой знае какво в началото. По този начин няма да останете наранени и да разбиете нежното си сърце.

Още:
Колко избухливи сте според зодията
Най-подходящата диета според зодията  

Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."