препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Звездата се качи на сцената в препълнения SOFIA LIVE CLUB точно в 22ч. заедно с целия си осем членен бенд...

Цветелина и екипът на „Агро ТВ", заснеха поредната песен от фолклорния албум на певицата...

Последни новини arrow Кино arrow Парис Хилтън на съд
Парис Хилтън на съд
13.07.2009
Парис Хилтън на съд за Блондинка в шоколадАктрисата Парис Хилтън ще се яви в съда по искане на компанията инвеститор на филма “Блондинка в шоколад”
Както бе съобщено Хилтън е обвинена в това, че не е положила достатъчно усилия в популяризирането на филма в който играе главната роля.
Продуцентът на филма Джеймс ДиЛоренцо е заявил, че представители на Парис Хилтън постоянно отказвали на молбите на промотърите на филма за участие на актрисата в събития и телевизионни шоу посветени на рекламата на филма “Блондинка в шоколад”.
Също се съобщава, че Парис не давала никакви интервюта на радиостанции и печатни издания. На свой ред представител на актрисата твърдял, че Парис Хилтън не е отказвала на молбите на ищците и доколкото е могла е вземала участие в рекламната кампания.
По думите на адвокатите тя неведнъж се е появявала в обществото в рамките на рекламни събития свързани с филма, но поради високата си заетост не е била в състояние да удовлетвори всички желания на продуцентите на филма.
Освен това нейният адвокат е съобщил, че на Хилтън не се е понравил окончателния вариант на филма.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."