препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...

Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - “Come Out And Play”. Новият клип...

Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
Последни новини arrow Кино arrow Парис Хилтън на съд
Парис Хилтън на съд
13.07.2009
Парис Хилтън на съд за Блондинка в шоколадАктрисата Парис Хилтън ще се яви в съда по искане на компанията инвеститор на филма “Блондинка в шоколад”
Както бе съобщено Хилтън е обвинена в това, че не е положила достатъчно усилия в популяризирането на филма в който играе главната роля.
Продуцентът на филма Джеймс ДиЛоренцо е заявил, че представители на Парис Хилтън постоянно отказвали на молбите на промотърите на филма за участие на актрисата в събития и телевизионни шоу посветени на рекламата на филма “Блондинка в шоколад”.
Също се съобщава, че Парис не давала никакви интервюта на радиостанции и печатни издания. На свой ред представител на актрисата твърдял, че Парис Хилтън не е отказвала на молбите на ищците и доколкото е могла е вземала участие в рекламната кампания.
По думите на адвокатите тя неведнъж се е появявала в обществото в рамките на рекламни събития свързани с филма, но поради високата си заетост не е била в състояние да удовлетвори всички желания на продуцентите на филма.
Освен това нейният адвокат е съобщил, че на Хилтън не се е понравил окончателния вариант на филма.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."