препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Цветелина и екипът на „Агро ТВ", заснеха поредната песен от фолклорния албум на певицата...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
Последни новини arrow Клюки България arrow “Сцена Академия” отвори врати
“Сцена Академия” отвори врати
09.10.2009
Сцена АкадемикаПреди броени дни се състоя откриването на нова зала, наречена “Сцена Академия”. Амбициозният проект стартита с концерт с участието на Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Румен Тосков, Христо Йоцов, Боби Йоцов и младежка филхармония “София”. Вечерта продължи с приятен коктейл в изцяло реновираните фоайе и зала на музикално училище “Любомир Пипков”. Създатели на мащабният проект са Хилда Казасян, Наско Янкулов, Боби Йоцов и Нено Димов.
“Сцена Академия” е широкообхватен, дългосрочен и иновативен проект в областта на културата, чиято основна цел е да развива високостойностни образци и модели в музикалното, танцовото, изобразителното и други видове изкуства.
Основния стремеж на “Сцена Академия” е да акумулира творческа и креативна енергия на различни съмишленици за съграждане на едно ново общество, в което автори, изпълнители и аудитория да изповядват непреходните ценности в изкуство. Част от първия етап на проекта включваше инвестиции в акустиката, техническо оборудване и естетизацията на концертната зала на Национално музикално училище – „Любомир Пипков”.
Сега, вече ревитализирана, с изцяло променена визия базата разполага с модерни технически и програмни възможности, адекватни на актуалните критерии в световните практики за провеждането на концерти, промоции, фестивали, конкурси, прояви и събития от най-различно естество.
В новото културно средище публиката ще има удоволствието да види и чуе някои от най-добрите български и чуждестранни изпълнители в сферата на класическата и джаз музика. Идеята на организаторите е в залата да се провеждат от 3 до 5 концерта месечно, като програмата ще включва изключително интересни и разнообразни проекти.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."