препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Цветелина и екипът на „Агро ТВ", заснеха поредната песен от фолклорния албум на певицата...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
Последни новини arrow Клюки България arrow Колекции от Монако за първи път в България
Колекции от Монако за първи път в България
10.12.2009
Пистолет на френски благородникКолекции от картини и ценни предмети (XVII-XIX в.), които са били собственост на френски благородници, за първи път ще изминат пътя от Монако до България на 15 декември, когато ще бъдат представени на благотворителен търг в хотел Хилтън в София.
Организатор на изисканата гала-вечер, замислена по всички правила на ВИП-събитията в Монте Карло, е Ана Илен Мартел, която идва у нас по покана на ПР-агенция ВИП Комюникейшън. Освен асистент на световноизвестния виолончелист Мстислав Ростропович, Ана Илен е била дясна ръка и на един от най-влиятелните колекционери в Монако. В България са издадени две нейни книги - белетристичният роман „Всичко ще бъде наред” (1991 г) и сбирката с лирична проза „Минавайки” (1997 г). От 2007 г. тя работи в областта на инвестиции в изкуството в Монако. Мартел владее 7 езика. В момента подготвя за печат новата си книга “Махалото“, инспирирана от личността на Ростропович. Вече има запитвания и за подготвяне на филмов сценарии по творбата.
„Патрон на благотворителния търг ще бъде мой гост - инвестиционен банкер и адвокат, който има благороднически произход. Засега запазвам името му в тайна. В момента той разработва проект за основаване на фирма за инвестиционно-консултативни услуги в Централна и Източна Европа, с фокус на енергетиката, инфраструктурата и транспортните проекти. Бивш председател е на борда на директорите на Meinl Capital Advisors AG, а преди това е бил член на управителния съвет на Райфайзен Инвестмент АГ, разкрива Ана Илен, която ще дари част от средставата на столичния център за изоставени деца «Дом Надежда».
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."