препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
Последни новини arrow Музика arrow Италианските медии атакуват Дими Аргиров
Италианските медии атакуват Дими Аргиров
05.02.2011
Димитър АргировНеобикновената житейска история на Димитър Аргиров, син на фолклорната ни легенда Илия Аргиров, предизвика интереса на италианските медии, които недоумяват как е предпочел да живее като обикновен човек в Италия, вместо да продължи кариерата си на рокзвезда в България.
Културното издание Cultura&Arte публикува на първа страница  преводна статия от журналистката и ПР Патриция Кирилова със заглавие "Българска фолк и роквзезда избра скромния живот в Италия пред звездната суета в родината".
"Синът на фолклорната българска легенда Илия Аргиров - Димитър, който е познат в Италия с псевдонима Dimmi Argus е звезда в България още от ранна възраст.
Едва 5-годишен той излиза на сцената, за да пее автентични български песни. А като тийнейджър вече е завладян от твърдия ритъм на рока, пълна противоположност на лиричния стил, наследил от именития си баща. Като студент в Медицинска академия Димитър става първия вокал на легендарна метъл банда в България - Епизод. Това е групата, обърнала представите за рок музика в родината му - наред с хевиметъл саунда музикантите разиграват готически сюжети на сцената, вдъхновени от поезията на Франсоа Вийон. Фенките им са толкова въодушевени, че ги чакат на тълпи след концерта", пише италианската медия, цитирайки нашата журналистка. И допълва как в пиковия момент на своята кариера Дими е хванал самолета, за да промени живота си. Години наред той работи тежък физически труд в Холандия, после и в Италия.
"Скромен човек, за когото никой не би предположил, че вечер се преобразява в истински рокаджия, който вдига на крака с песните си стотици фенове", пише още италианското издание.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."