препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители,...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Последни новини arrow Клюки България arrow Нова звезда в софийския цирк
Нова звезда в софийския цирк
08.03.2011
boni1.jpg13-годишният Бонимир Аврамов е новата звезда в програмата на софийския постоянен цирк на сцена, който продължава да работи всяка събота и неделя и през март. Младият цирков актьор показва своите умения в областта на жонгльорството и баланс на цилиндри. Той се изявява в тандем с другия дебютант в цирка – Владимир Табутов, който обаче го води с няколко представления повече, тъй като е в програмата още от нейната премиера на 11 февруари 2011. Двамата са наречени „Златните момчета” и според продуцента и режисьор Силвестър Лолов им предстои блестящо бъдеще.
Софийският цирк на сцена, който се помещава в читалище „Цар Борис Трети” (бившето „Валентин Андреев”) на ул. Клокотница №29 (до градинката на Централна гара), се превръща вече в истински Клуб на цирковите артисти. Звездите на българския цирк от различните поколения приеха за своя нов дом читалището и всеки ден правят своите сбирки там. Те искат фоайето да се превърне в музей на историята на българския цирк, като за целта вече две от популярните фамилии Ковачеви и Романови са донесли по един чувал с архивни снимки от златните си мигове. „Сан прадъкшън” дава безплатно своя манеж в читалището за репетиции за родните циркови артисти. В момента се подготвят 5 нови номера, които ще бъдат включени в следващата програма, стартираща през април. Именно така бе открит и Бони, който първо дойде като зрител, а след това предложи да покаже своите умения. Затова организаторите решиха да го включат още в тази програма сред звездните гости от Италия и Русия – Лукреция Малеволти и Константин Константиновски. Бялата камила Султан пък вече е абсолютният любимец на публиката и след края на представлението с часове остава на манежа, за да позира за снимки с почитатели. Българското цирково изкуство се възражда, радват се и настоящи, и бивши артисти от бранша.
Интересът към постоянния софийски цирк на сцена непрекъснато се увеличава, билетите за спектаклите от 11 ч и от 16 ч се продават през цялата седмица на народни цени, а отопленият салон е винаги препълнен. Известни личности си резервират със седмици напред дати, за да доведат децата си. Сред последните звезди, които гостуваха, бяха рокпевицата Милена Славова с дъщеричката си Куин и фолклорната прима Поли Паскова с третия си син Никола. През последния уикенд две деца отпразнуваха рождения си ден в цирка като поканиха всичките си приятели на представлението, а клоунът Мони ги изненада с празнична торта. Някои от малките зрители се похвалиха, че са гледали този спектакъл вече по 4-5 пъти и не спират да му се наслаждават.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."