препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
Звездата се качи на сцената в препълнения SOFIA LIVE CLUB точно в 22ч. заедно с целия си осем членен бенд...
Последни новини arrow Клюки България arrow Фабрика за мечтатели
Фабрика за мечтатели
30.04.2011
Цветелина и Джон Кехоу“Фабрика за мечтатели” е заглавната песен и името на новия проект на Цветелина. Не си мислете обаче, че става въпрос за поредния музикален албум на певицата.
“Фабрика за мечтатели” е първата книга със стихове на една от най-обичаните изпълнителки в България. С нея Цветелина изненада не само своите почитатели, но и самата себе си. Изключителното в тази книга е, че не става въпрос за любовна лирика, а за книга с позитивни стихотворения Стихове, които повдигат духа и четейки ги могат да дадат надежда дори и на най-отчаяния човек.
Цветето на България, както с любов я наричат всички докоснали се до нейното творчество и нея самата споделя, че пишейки ги, чрез тях се е вдигала в много трудни периоди в живота си. Точна за това са толкова силни. Защото са изстрадани. Още по-ценни ги прави това, че никога не е имала намерение да стигнат до по-широк кръг хора и не се е налагало да казва неща, които смята, че трябва да се харесат на някой. Самата тя признава, че дори най-близките и в семейството не са знаели за таланта и да пише. Години наред е писала, без да прочете нито един стих дори и на един човек. Само, когато е търсила път към себе си се е отделяла и е пишела или чела, това което е написала. И както тя казва-не че ги е криела, а просто не е мислила, че е нещо толкова важно за да занимава околните със себе си.
Всъщност ако се замислим, това не би трябвало да ни учудва, защото през годините Цветелина винаги е правила песни, които имат послания. Интервюта, които те карат да се замислиш. От цялото и творчество прозира една личност, която търси смисъл във всичко, което прави. На своите концерти винаги е готова да изслуша всеки, да даде надежда, да каже между песните си и чрез тях самите, че всичко е наред и че живота е прекрасен независимо от всичко. Любовта, която успява да остави в хората, прави така, че да жадуват всеки нов контакт с нея и медийното затъмнение, което умишлено е наложила върху себе си, не пречи да има многократни срещи с публиката. Зад сцената обаче, тя е човек, който непрестанно търси уединение и рядко се появява в публичното пространство.
-Не искам да разпилявам енергията си напразно в излишни срещи и появявания където и да било. Нито пък да се мъча да се задържа някъде, където си мисля, че трябва да бъда. Вярвам, че живота сам те поставя, където ти е мястото. Обичам да бъда със семейството си, да правя обикновени неща, да дам всяка свободна минута на сина си. Това е част от чудото на живота. Точно нейният син, разкрива таланта на майка си. За това тя разказва в увода на книгата си. В нея са публикували 250 стихотворения, защото ако е трябвало да се издадат всички е щяла да стане доста обемна.
Интересното е, че не кой да е, а автора на бестселъра “Подсъзнанието може всичко” Джон Кехоу подкрепя талантливата певица и нейният проект “Фабрика за мечтатели”. Как се е стигнало до това Цветелина е описала подробно в книгата си. Изненадващ за нея е бил целия процес, защото тя е голяма почитателка на всички негови книги.
-Този човек е роден да пише и да накара хората да полетят. Явно благодарността ми към него без да го познавам е била толкова голяма, че ми направи невероятен подарък. Не само, че имах щастието да се докосна до него, а дори присъства със свое съгласие на корицата на моята книга. Благодаря горещо на “Феникс-дизайн”, които сбъднаха нещо, което дори не съм посмяла да мечтая. Живота отново ми показа, че могат да се случват чудеса, стига да вярваш, че съществуват. А в това няма да спра да вярвам.
“Фабрика за мечтатели” със сигурност ще развълнува всеки, който търси отговорите на своите житейски въпроси и ще ги намери, казани по най-обикновен начин. Подарък към всички притежатели на книгата, е диск със песента “Фабрика за мечтатели” и 70 стихотворения рецитирани от самата Цветелина. Книгата ще в книжарниците в края на месец април.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."