препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си...
„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с...
Последни новини arrow Клюки България arrow Нападнаха DJ Цеци Лудата Глава
Нападнаха DJ Цеци Лудата Глава
03.09.2012
DJ Цеци Лудата ГлаваИстински екшън се разигра преди дни в центъра на Варна. Хитовия DJ Цеци Лудата Глава, заедно с неговата съпруга DJ Галка и тяхното дете пазарували в един от най-големите супер маркети в града, когато трима тръгнали към Цеци да го нападат.
Плановете им обаче се объркали, в момента в който единия бияч тръгва да хваща скандалния DJ и къса златния му ланец, Цеци започва да се защитава и се измъква, последствията за единия от нападателите са счупени зъби и посинени очи. Само в България, обаче е допустимо бияча да подава жалба, срещу жертвата за нанесени телесни повреди.
Междувременно стана ясно, че тримата са познати на режисьора Людмил Иларионов - Люси. Дали това не е поръчано от режисьора за да сплаши и накара скандалния DJ да мълчи. Преди около месец DJ Цеци Лудата Глава яростно нападна в медийния ефир, екс режисьора на "Пайнер" с обвиненията, че Люси е измамник. След интервютата стана ясно, че DJ Цеци Лудата Глава не е единствения който се е опарил от пухкавия режисьор. Дали Людмил Иларионов има пръст върху нападението на Цеци, това следствието ще каже...
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."