препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
„М Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието...
Звездата се качи на сцената в препълнения SOFIA LIVE CLUB точно в 22ч. заедно с целия си осем членен бенд...
Последни новини arrow Клюки България arrow Явор Бахаров и Лидия Инджова удовлетворени извън екрана
Явор Бахаров и Лидия Инджова удовлетворени извън екрана
28.03.2013
Явор Бахаров и Лидия ИнджоваНовият сериал на БНТ „Недадените“ събира две от надеждите на театралната сцена в телевизионен проект на историческа тема, за спасяването на българските евреи. Макар в сериала Явор Бахаров и Лидия Инджова да са пълни противоположности, те са перфектната двойка на корицата на априлския брой на ОК!.
„Целта е ролята ми да стане интересна, достоверна и истинска“, казва Явор за участието си в сериала, а относно възможността актьорите да избират сами ролите си, споделя: „Навсякъде по света, не само в България, е трудно да си позволиш да избираш роли. Пряко свързано е с това колко сериозно взимаш професията, колко си напреднал в нея, какви контакти си изградил, изобщо да избираш е лукс и трудно се постига.“
Героинята на Лидия пък е секретарка на Комисаря по европейските въпроси, която поема огромен риск, за да спаси 20 000 души. „Исках да я представя не като героиня, като някакъв екшън герой. А хората да видят в нея едно момиче, което се бори всеки ден с живота, един много силен човек.“ Професионалните амбиции на Лидия са насочени към европейската сцена, а в личен план най-голямата й мечта е да е щастлива.
Извън екрана двамата актьори се чувстват също добре, на театрална сцена Явор е „балансиран и удовлетрорен”, макар, че все още се бори с типичната за актьорската професия суета. Защото „който е намерил начин да се справя с нея и да я балансира, е стигнал далеч”, категоричен е Явор. Лидия пък е най-доволна, когато успява да намери баланса между личния и професионалния живот, а най-големият й страх е да спре на едно място.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."