препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
„М Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието...
Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Последни новини arrow Музика arrow Теодосий Спасов и Виктор Чучков разказаха етно-класическата си приказка
Теодосий Спасов и Виктор Чучков разказаха етно-класическата си приказка
12.08.2014
Теодосий Спасов и Виктор ЧучковТеодосий Спасов и Виктор Чучков раздадоха сърцата и таланта си по време на съвместната си изява в петък, 8-ми август, в амфитеатър "Арена“, Свети Влас.  Те изнесоха неповторим концерт, заедно с оркестър "Небесни струни“, който продължи час и половина, по покана на Casa Real, The Lounge Bar и Event Zone.
Това е първото съвместно изпълнение на Маестро Чучков и Теодосий Спасов. Препълненият амфитеатър, обаче, обещава да не е последният им общ проект.
Прочутите музиканти  потопиха публиката в света на класиците от романтизма, както и в ритъма на етно-джаза и етно-класиката.  Маестро Чучков ни разходи с "Марш на джуджетата“ от Едвард Григ и разчувства с "Любовни мечти“  от Ференц  Лист. Съвместно със специалния гост на гала вечерта – Сирма Величкова,  изпълниха „Валс N 2” от Шостакович, както и "Валс“ от Арам Хачатурян.
С помощта на кавала си, Теодосий Спасов ни разказа красивите, но и тъжни истории на "Йовка“ и "Елено“. Емоционални изпълнения, на които публиката реагира възторжено. Общите изяви на двамата виртуози предизвикаха бурни овации и коментари като: "Какво вдъхновяващо и топло представяне“ , "Истински светила“. Възгласи на одобрение и преклонение пред артистите, оставили своя почерк в историята на световната музика.
Концертът завърши с "Ръченица“ от Петко Стайнов, което двамата музиканти изпълниха заедно и с "Цигански танц“ от Теодосий Спасов, представен от самия него. Усещането сред публиката през цялата вечер беше светло и възвишено, а античната атмосфера – магическа.
Общата изява на Теодосий Спасов и Виктор Чучков е част от Summer Session Concerts на Event Zone. В концепцията участват Touch and Go, Alice Francis, Преслава Пейчева и много други български и световно известни изпълнители.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."