препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си...
Звездата се качи на сцената в препълнения SOFIA LIVE CLUB точно в 22ч. заедно с целия си осем членен бенд...
Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
Последни новини
BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE НАБЛИЖАВА!
01.07.2016
DA CliqueС пълна сила наближава новото издание на Bansko Beat Music Experience, както се казва, юли чука на вратата, а 15-ти и 16-ти, са датите, предвидени за голямото събитие!
Банско се вълнува, вълнуваме се и ние, меломаните и поклонниците на качественото забавление. Новината от днес е, че към сензационните Loreen, Lariss, Ненчо Балабанов, Криско, звездите на „Х Фактор”, се присъединяват екзотичният тромбонист Cesar и магнетичните танцьори от DA Clique!
И тази година град Банско предоставя централният си площад за сцена на младите и покоряващи с таланта си звезди. Адмирации за общината с най-впечатляваща политика в областта на културата. Всички сме щастливи от този факт, още повече, че града се превърна във фестивална столица на Балканите и артисти от международна величина с удоволствие гостуват.
Такъв е случаят и с Cesar, който е влюбен в България.
Cesar е френски артист – тромбонист, с принос в съвършено ново музикално звучене, което е резултат на интегриране на акустични инструменти в електро саунд.
Неговите интуитивно импровизирани сетове са смесица от величественото звучене на тромбон, елегантните звуци на джобно пиано, ритмичните барабани, както и музикалните ефекти от лууп-станция.
Инструменталистът започва кариерното си развитие с класическа музика в консерваторията в Париж и пътува след завършването си по света. Своята първа спирка той прави в Ню Орлиънс (САЩ), родното място на джаза, където известно време живее и свири като част от различни банди. Участва в турнета в Европа и Северна Америка като последно се спира в Берлин, където започва да изгражда своя солов електро-проект.
Има издадени 2 албума “First” и “Second”, с по пет парчета всеки.
Понастоящем, Cesar работи съвместно с няколко изгряващи музиканти от берлинската сцена като Alice Phoebe Lou, Pavlov, Kyson, dOP, Dizzy Birds и др., а на 15-ти юли ще бъде в Банско за да сподели с всички нас своята вълнуваща музика под формата на един луд импровоизиран микс.
DA Clique са част от програмата на 16-ти юли. Танцьорите започват дейността си през 2012-та и в момента броят им надвишава 100 човека. Работили са с най-значимите имена на българската хип-хоп музика, сред които Криско, 100 Кила, Графа, Вензи и много други. Създатели са на шест авторски танцови спектакъла и са носители на множество призови места и отличия, от фестивали в страната и чужбина. Настоящи вице-балкански шампиони във възрастови групи до 12 и до 18 години, в момента подготвят спектакъл в колаборация със световноизвестните Flying Steps, а ние сме в очакване за шоуто им на Bansko Beat. Ще загреем за него още утре, 2-ри юли, от 18 ч. на билетния център на НДК!
Вижда се, че фестивалът ще е едно от незабравимите преживявания този сезон. Входът за него отново е свободен и всеки, който обича да покорява върхове и да пее под до звездите, е добре дошъл в града на нестихващото забавление Банско!
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."