препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с...
„М Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието...
Последни новини arrow Клюки България arrow Клуб Червило ще се трансформира в декор от комикс филм
Клуб Червило ще се трансформира в декор от комикс филм
15.12.2010
За първи път в историята на клубния живот у нас Изтока среща Запада в една колаборация между два емблематични клуба на България - варненския Comics и софийския Chervilo. Резултатът - съвместната продукция „BE MY SUPERHERO TONIGHT”. Това е една необикновена история, която ще слезе от комиксите, за да се качи на дансинга в “Gold room” на клуб Chervilo в нощта на 23.12.2010 г. Главни действащи лица зад пулта ще са Balthazar, JackRock, Zool и Impresslava в ролята на супер-жена. Всеки гост на партито е свободен да приеме предизвикателството да се облече като супер-герой и да влезе в роля от любимия си комикс. Онези, които проявят особено усърдие и се превъплътят в любимите си образи от рисуваните разкази, ще получат специални подаръци!
Това няма да е поредното парти в клуб, в който освен музика и бар, пълен с пиене, няма нищо друго. Това ще е нощ, в която всеки ще има шанс да изрази себе си, да се облече по начин, който да покаже на околните, че зад фасадата на обикновен човек се крие супер-герой. И всичко това в клуб, преобразен като същински комикс. Партито “BE MY SUPERHERO TONIGHT” e едва началото на колаборацията между Comics club и Chervilo. Комикс партитата тепърва ще се превръщат в традиция.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."