препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Издателство „Ентусиаст" публикува втори роман от отличената с наградата „Stabilo" за...

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с...
Последни новини arrow Клюки България arrow Трите адреналинки пристанаха на MAXIM
Трите адреналинки пристанаха на MAXIM
16.07.2013
Трите адреналинкиИсторическа тройна корица с най-харесваните и усмихнати момичета на България е гордостта на августовския MAXIM. Вики, Пепи и Ками, прелестните адреналинки от „Господари на ефира”, пристанаха на най-голямото мъжко списание. С това не само затвърдиха тенденцията най-хубавите и желани нашенки да се събличат тъкмо за MAXIM, но и влязоха в историята като първата тройна фотосесия на най-голямото мъжко списание.
"Всъщност това с първата тройна сесия е страхотно, много ми харесва да поставям началото на нещо.”, споделя Ками. А наред с това най-любимото "първо” в живота й е когато за първи път е чула да й казват "обичам те”. "Никога няма да забравя как се почувствах тогава.”, разкрива още Ками. За Вики "първото” й най-любимо нещо е майка й. Пепи от своя страна няма търпение за всичко, което тепърва  й предстои и е убедена, че „комбинацията от MAXIM и „Господари на ефира” ще се хареса”.
Освен първата тройна фотосесия в историята на MAXIM, брой 92 предлага селекция от най-лъскавите и мускулести американски автомобили, списък със задължителните хай-тек джаджи за лятото, както и ексклузивно интервю с актьора Кирил Ефремов.
А като бонус към това MAXIM представя наръчник за приготвяне на апетитно барбекю, както и малко по-различен наръчник – за разпознаване и борба с досадни привидения.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."