препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители,...

Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Последни новини arrow Музика arrow Георги Христов провокира с безпрецедентен албум
Георги Христов провокира с безпрецедентен албум
06.11.2014

Новият албум на Георги Христов Новият албум на поп аса Георги Христов "Изгарям” разкрива по съвършен начин твореца. Дискът е удивително богата колекция от разнообразни музикални композиции и от теми. Прецизно селектираните разтърсващи балади несъмнено ще подклаждат желанието на ценителите на неговото изкуство да се потопят в зрелостта му на брилянтен музикант с покоряваща чувственост и емоционална интелигентност, възхитителни импровизаторски качества и уникална музикална естетика – всичко онова, което прави Георги Христов ярко разпознаваем и неповторим. Модерните денс парчета пък ще добавят необходимия щрих, за да звучи албумът завършен и цял.

"Изгарям”! – за търсената любов; за болката, която причинява; за нейната стихия и за разрушителната й сила; за причините да продължиш напред; за всички чувства и емоции, обединени в пламенното "Изгарям” – така подходящо да охарактеризира артиста Георги Христов – горящ в музиката, във всичко, до което се докосне!

Песните в албума ще надхвърлят очакванията дори и на най-ревностните ценители на класата на Георги Христов. От първия до последния трак времето отлита като един покоряващ миг, който се репродуцира до безкрай с все по-непреодолима сила и оставя слушателя без дъх!
Сред авторите на песните са, както самият Георги Христов, така и Димитър Гетов, Борис Чакъров, Катя Близнакова, Роси Кирилова, младите композитори Майя Йорданова, Васил Чергов и Спас Манев, а също и италианският му колега Джани Фиорелино, който е и гост-музикант в албума.

Записите са реализирани в студията на Димитър Гетов, Борис Чакъров и “Melody Records” в Италия. Композиторът и аранжорът Димитър Гетов е музикантът, който стана свидетел и участник в творческия процес по създаването на продукцията и който сподели следното:
„Георги Христов е единственият певец, който записва с такава емоция, бих казал 50 пъти по-силна от тази на концерт. Определено би било интересно да се видят мимиките, жестовете, как душата му пее по време на работа в студиото. Той преживява и пресъздава всичко с огромна емоция и така трябва да бъде, за да въздейства. За мен този албум е уникален, защото песните в него са много различни една от друга и в същото време има нещо общо – хубавите текстове, чувството, с което са изпълнени… Когато хората го чуят, ще усетят и ще оценят достойнствата му. Самият Георги Христов е изключително прецизен към всичко, перфекционист! Ако не хареса нещо, веднага търси нов вариант. С него, обаче, се работи лесно, защото той знае какво иска, нямаме творчески спорове, харесваме едни и същи неща и именно на това се дължи дългогодишното ни сътрудничество.”

Албумът "Изгарям” излиза на музикалния пазар в деня на галаконцерта на Георги Христов на 26 ноември в зала 1 на НДК (София).

Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."