препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Банско се вълнува, вълнуваме се и ние, меломаните и поклонниците на качественото забавление. Новината от...
„М Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието...
Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
Последни новини arrow Телевизия
Телевизия
Човешки стъпки на 17 000 г., заснети от български екип
11.05.2010
Стилиян Иванов събира 15 000 години в 48 минутиТурското министерство на културата и туризма разтвори широко вратите на музеи и археологически обекти за екипа на режисьора Стилиян Иванов. Филмът на dodofilm и tvart ни представя човешки стъпки на 17 000 години, скални рисунки на 11 000, скулптура на Богиня на 8 000 години...
С огромната помощ на д-р Фадиме Гюлай Аслан – съветник по културата в посолството на Република Турция у нас, българският филмов екип успя за първи път да заснеме в детайли родните места на Омир и Херодот; храмовете на Ефес; царството на хетите; статуите на Ищар, светилищата на Кибела, арамейските църкви, къщата на Дева Мария..., които са само част от увлекателния филмов разказ за Анатолия.
Продължава...
 
Майли Сайръс я чака дълга ваканция
19.01.2010
Майли Сайръс е принудена да каже сбогом на "Хана Монтана", след като Disney Channel спря засемането на четвърти сезон.
Изпълнителният продуцент Адам Боне казва: „ В този бизнес не се знае какво става и какво следва. Рейтингът показва дали ще продължи заснемането. Заснехме още...
Продължава...
 
Не дадоха разрешение за снимки на "Сексът и града“ в Дубай
03.08.2009
Не дадоха разрешение за снимки на „Сексът и града“ в Дубай Правителството на Обединените арабски емирства отказа да даде разрешение за снимки на продължението на "Сексът и града" в Дубай. Строгата администрация на мюсюлманският народ смята, че думата "секс" в заглавието на филма е неприемлива за морала на държавата.
Сега режисьора на продължението на "Сексът и града" Майкъл Патрик ще трябва да намери ново подходящо място за заснемане на сценария.
След успешното участие в епизод на популярния телевизионен...
Продължава...
 
Виктория Бекъм ще играе в "Сексът и градът"
23.07.2009
Виктория Бекъм в  Сексът и градътБившата спайска- Виктория Бекъм получи така дългоочакваната роля в новия филм по култовия сериал "Сексът и градът", в който тя ще изиграе ролята на зависима от модата шопингманиачка. Имайки предвид натурата й, сигурно даже няма да й се наложи да играе, предположи в."Дейли мейл".
Според публикуваната преди време информация, съпругата на футболиста Дейвид Бекъм трябвало да се появи още в първата част на филма, но заради...
Продължава...
 
Еванджелин Лили се отказва от актьорската професия
20.01.2009
Еванджелин Лили се отказва от актьорската професияЗвездата от хитовия сериал „Изгубени“ Еванджелин Лили планира да си вземе почивка от актьорска професия щом приключат снимките за сериала, за да осъществи мечата на живота си - да се занимава с благотворителност и да стане писателка.
30-годишната актриса изпълнява ролята на Кейт Остин в телевизионната драма, която се очаква да приключи през 2010 година.
И въпреки че признава колко трудно ще й бъде да спре да играе, Лили е твърдо решена да се отдаде на нещата, които...
Продължава...