препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Банско се вълнува, вълнуваме се и ние, меломаните и поклонниците на качественото забавление. Новината от...
„М Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието...

Българската сензация на Евровизия Виктория ще представи новото си музикално видео на 20 ноември. Песента...

Партньори

m.lolygames.com

24hairnow.com

Последни новини arrow Lifestyle arrow Единственият все още жив пасажер на „Титаник” излага лични вещи на аукцион
Единственият все още жив пасажер на „Титаник” излага лични вещи на аукцион
18.10.2008
ТитаникЕдинствения от останалите живи свидетели на трагедията на британския лайнер „Титаник” излага на аукцион лични вещи, свързани със събитията от 1912 година, когато легендарният кораб е потънал. 96 годишната Мелвин Диин е заставена да се раздели с паметните вещи от нуждата да да изплати таксите за лечение и живеене в дома за стари хора в който тя живее.
На аукциона ще бъде изложен куфар пълен с дрехи които, жителите на Ню Йорк са дарили на семейството и след спасението. Също така на търга ще бъдат изложени и няколко редки картини на „Титаник” нарисувани от известни художници. По думите на организатора на аукциона Ендрю Елдридж, куфарът чиято възраст е повече от 100 години, „се явява важен исторически предмет и олицетворява помощта която жителите на Ню Йорк са оказали на оцелелите”.
Предполага се, че сумата от търга ще възлезе на 3000 паунда (6000$) и би трябвало да стигне на Мелвин за лечението след операцията на бедрото, която тя понесе преди 2 години. По време на трагедията последният жив пасажер е бил само на 2 месеца. Нейното семейство е пътувало от Европа към американския щат Канзас, където бащата се надявал да отвори магазин за тютюневи изделия. След удара на „Титаник” ледения блок успели да се спасят само майката с малката Мелвин и нейния брат.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."