препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все повече вратата към тазгодишното...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители,...

Последни новини arrow Тайнствен ъгъл arrow Колко избухливи сте според зодията
Колко избухливи сте според зодията
28.10.2008

Колко избухливи сте според зодиятаОвен
Изглежда нищо не може да ви обезпокои повече от липсата на дисциплина, лоялност и приличие. Но Овните са известни и с това, че лесно се разяряват, когато ги предизвикат. Онези от вас, които са изпитвали върху себе си гнева на Овен, знаят, че ако не бъдат успокоени може да се стигне до насилие. Но в случай че опонентът запази спокойствие и не реагира на избухванията им, Овните бързо се укротяват. Те са и първите, които ще се извинят, а така по-лесно ще им простите.

Телец
В общи линии вие сте мълчаливи и владеете емоциите си. Трудно е да се предвиди какво би ви разстроило, затова когато все пак изпуснете нервите си, хората не знаят как да реагират. Характерът ви е като на разярен бик и всеки, който се опита да ви успокои, ще отнесе вербална атака. В общи линии се разстройвате, когато сте загрижени или ви обвинят, че сте постъпили неправилно. Не обичате да ви припомнят грешки, които сте направили в миналото. Възможно е да проявите и голяма отмъстителност, ако ви предизвикат.

Близнаци
Известни сте с приветливото си настроение, но веселият ви характер лесно се поддава на гнева. Всъщност е добре да сте наблизо, когато се разиграе грозна сцена, защото можете да сдобрите враждуващите страни доста дипломатично. Но когато загубите спокойствието си, може да се развикате, без да се вслушвате в разума. В словесните двубои винаги трябва да имате последната дума. Капацитетът ви да спорите агресивно се равнява само на съблазнителния ви чар.

Рак
Като се има предвид колко загрижени, очарователни и мили сте, вие не обичате неприятните сцени, още по-малко пък да ги предизвикате сами. Изключително толерантни сте и рядко успяват да ви провокират да избухнете. В случай че някой се опитва да създаде неприятности без причина, вие най-вероятно ще си тръгнете мълчаливо. Но това не означава, че не се гневите. Когато сте ядосани, в усилието си да овладеете емоциите си, се разтрепервате, дланите ви се изпотяват, а понякога не успявате да намерите точните думи. Лесно се разплаквате, а противникът ви се трогва от невинността ви и незабавно иска извинение.

Лъв
Ако някой изобщо владее напълно емоциите си, това сте вие. Но освен това можете да бъдете описани и като неотстъпчиви, студени и незаинтересовани. Известни сте с липсата на спонтанност, но в действителност просто не се интересувате от чуждото мнение. Не обичате да правите сцени и не бихте приели покана за парти, на което подозирате, че ще има непокорни хора. Но самото ви присъствие изглежда като предизвикателство за някои хора и те се радват, когато сте обезпокоени. Когато сте ядосани е възможно да се изказвате критично и да унижите опонента си, което ще създаде напрежение между вас завинаги.

Дева
Повечето от вас са внимателни и владеят напълно емоциите си, но онези от вас, които се поддават на гнева, могат да се разярят доста. Когато сте гневни, вие крещите и често чупите предмети, които са ви под ръка. Възможно е дори да нараните себе си, като удряте по плота на стъклена маса или по стените. Не бива да влизате в спорове, защото обикновено губите. Имате чувството, че другите ви обвиняват и не уважават мнението ви. Когато ви наранят, можете да таите злоба завинаги.

Везни
Някой казвал ли ви е, че сте чаровниците на Зодиака? Вярно е. Рядко ви виждат ядосани или гневни. Внимавате много за имиджа си и вярвате, че гневът разваля впечатленията за характера ви. Освен това мислите, че сте над подобни неща. Но почакайте, докато изпаднете в самодоволно настроение. Семейството и близките ви са добре запознати с него. Вашият гняв е несравним с гнева, на който и да било друг зодиакален знак, а най-лошото е, че съумявате напълно да го оправдаете.

Скорпион
Разбира се, че вие не губите хладнокръвието си, но самото ви поведение излъчва арогантност и гордост, както и пълно пренебрежение към по-низшите смъртни. Според някои хора сте на ръба на избухването и само чакате някой умник да изрази мнението си, за да го поставите на място. Подбирате внимателно приятелите си и не понасяте престорените хора. Обикновено атакувате словесно с тихо съскане, но когато крещите гласът ви става писклив и пронизителен, а казват, че не обичате да привличате внимание към себе си!!! Когато сте разстроени се ядосвате повече на себе си, че сте проявили слабост, защото последното нещо, което Скорпионът иска, е да загуби контрол.

Стрелец
Вие не сте особено чувствителни и в общи не владеете напълно емоциите си. Бързо се ядосвате и другите се удивяват колко можете да се разярите, когато ви провокират. Всъщност, когато сте ядосани си глътвате езика и овладявате гнева си, докато чакате другия да се успокои. След това се обосновавате и убеждавате другия много внимателно, че цялата работа е била просто грешка. Склонни сте и изцяло да скъсате отношенията си с някого, когато ви е разочаровал.

Козирог
Малко хора биха повярвали, че изключително практичен и материалистичен човек като вас е способен на чувствителност и истински емоции. Вие излъчвате твърдост, но всъщност сте много чувствителни, черта, която успешно криете от другите. Може да се гневите на нещо, но няма да издадете чувствата си. Но има случаи, в които не можете да прикриете гнева си. При подобни обстоятелства е възможно да крещите, повече разстроени от ситуацията, отколкото заради яда си към определен човек. Изблиците ви могат да шокират околните и да ги накарат да се чувстват виновни.

Водолей
Вие сте благородни и мили, и не обичате да губите контрол над емоциите си. Много рядко се ядосвате. В случай на спорове действате като умиротворител. Винаги се стремите да сте безупречни и да не нагрубите никого с поведението и отношението си, но ако сте дори и малко неразбрани, можете да дадете воля на гнева си. В такива случаи се разкрещявате и си излизате. Не забравяте лесно подобни случки и таите горчивина дълго време.

Риби
Единственото, което може да се каже за вас мечтатели е, че изглеждате дори по-привлекателни, когато сте ядосани. Внимавате много за чувствата на другите и рядко ги наранявате. Но когато околните нараняват вас, нещата се преобръщат в лоша посока. Крещите и използвате силни думи, освен това сте склонни да разтърсите всички. Творческото ви въображение се вихри най-добре, когато сте ядосани, а имате и склонност доста да драматизирате. Когато сте разстроени не се вслушвате в разума и искате да ви оставят намира. Но щом се успокоите, се разкайвате дълбоко и търсите прошка. Така че никой не може да ви се сърди дълго.

Още:
Как флиртувате според зодията си
Най-подходящата диета според зодията  

Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."