препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с...
Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си...
Последни новини arrow Телевизия arrow Ще остане ли Линдзи Лоън без работа?
Ще остане ли Линдзи Лоън без работа?
29.10.2008

Линдзи Лоън ще остане без работаГовори се, че Линдзи Лоън трудно ще си намери друг актьорски ангажимент, след като участието й в „Грозната Бети“ беше орязано.
Звездата от „Гадни момичета“ и „Капан за родители“ трябваше да се снима в шест епизода от сериала, но участието й било намалено до четири епизода, след като слуховете гласят, че Линдзи е имала сблъсъци със звездата на шоуто Америка Ферера.
Специалисти от шоубизнеса предупреждават, че репутацията на скандалджийка на снимачната площадка може да попречи на Линдзи да й предлагат роли за в бъдеще.
Осведомен източник споделя пред водещата на клюкарска рубрика Перез Хилтън: „В момента тя няма ангажименти в киното, а след отзивите от снимачната площадка на „Грозната Бети“ няма да си намери работа и в телевизията.“
Това не е първият случай, в който Линдзи Лоън предизвиква раздори по време на снимки. През 2007 г. продуцентът на „Georgia Rule“ Джеймс Робинсън я предупреждава с официално писмо за „безотговорното и непрофесионално поведение“, тъй като непрекъснато закъснявала или се правела на болна.
Миналата седмица стана ясно, че участието на Линдзи в „Грозната Бети“ е съкратено заради непоносимото й поведение на снимачната площадка. Запознат източник споделя: „Цареше пълна бъркотия. Линдзи идваше всеки ден с антураж от придружители, пушеше цигара от цигара, а след като приключи снимките, се наложи да пребоядисат гримьорната й, защото беше в окаяно състояние.“

Още:
Ванеса Уилямс похвали Линдзи Лоън

Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."