препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

На 21-ви октомври в Sofia Live Club, Певицата е емблематична във фламенко жанра и неповторима в изпълненията си на...
Банско се вълнува, вълнуваме се и ние, меломаните и поклонниците на качественото забавление. Новината от...
Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си...
Последни новини arrow Клюки за знаменитости arrow Снимки на Мишел Обама ще украсят корицата на мартенския брой на Вог
Снимки на Мишел Обама ще украсят корицата на мартенския брой на Вог
16.02.2009
Мишел ОбамаСнимка на Мишел Обама, жената на 44 президент на САЩ, ще украси мартенския брой на считаното за най-влиятелното в света на модата списание „Вог”. Сам по себе си този факт е забележителен. Енциклопедията за стил и красота, както е прието да се нарича „Вог”, е публикувала снимки на всички първи дами на Съединените Щати. Но Мишел Обама става първата чиято снимка ще украси корицата на списанието.
„Вог” посвещава на първата дама 8 страници от мартенския брой, публикува интервю с нея, взето на церемонията по инаугурацията на Барак Обама във Вашингтон на 20 януари. В интервюто Мишел обещала по възможност всяка сутрин да кара на училище дъщеря си – 10 годишната Малия и 7 годишния Саша. „Разбира се ще има моменти когато няма да успея да ги закарам сама с колата. Бих желала моето присъствие да се усеща в училището където учат. Искам да познавам учителите им и родителите на другите ученици” – добавила тя.
Списанието разбира се ще разкаже за вкусовете и стила на „първата дама”. Тя за разлика от другите гости на редакцията на Вог избирала позите за снимките сама, без съветите на стилистите на изданието. Мишел се е снимала в тоалети, които вече е демонстрирала пред публика: в рокля на Нарцисо Родригес създадена за инаугурацията. „Не искам да се преструвам, че дрехите не ме вълнуват. Но в този момент се налага да бъда много практична. Хората имат различни вкусове, затова на някой винаги може да не хареса нещо което ти носиш” – признала жената на президента.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."