препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото


На 25 август те заедно ще се качат на сцената на Античния театър в Пловдив. Божидар ще изпълни любимата...
Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
Последни новини arrow Клюки за знаменитости arrow Мениджърът на Майкъл Джексън иска $44 млн. обезщетение
Мениджърът на Майкъл Джексън иска $44 млн. обезщетение
07.05.2009
Майкъл ДжексънПресагента и главен мениджър на краля на поп музиката Майкъл Джексън, Реймон Бейн, е подала в окръжния съд във Вашингтон иск за обезщетение в размер на 44 млн. долара.
В него Бейн заявява, че певеца се е задължил да и плаща 10% от всеки сключен от нея контракт. Въпреки това Бейн твърди, че тези ангажименти не са били спазвани винаги. По специално Бейн настоява, че именно тя е организирала пускането на юбилейния компакт диск "Трилър" по случай 25 години от издаването на знаменития албум, а също така е уредила нещата с рефинансиране на кредита, което е позволило на Майкъл Джексън да задържи правата върху песните на Бийтълс.
Като своя заслуга тя отчита и организирането на доходното турне на певеца в Лондон, но цялата тази работа не била платена или поне не в степен която тя е очаквала, твърди Бейн.
В течение на последните 5 години Реймон Бейн е била несменяем пресаташе и представител на поп звездата. На нея също и се е налагало да отговаря на въпросите на журналисти по време на съдебното дело на Джексън по обвинение в педофилство. Преди три години задълженията на Бейн били разширени, тя стана личен генерален мениджър на певеца и управител на компанията Michael Jackson Co.
Бейн заяви, че въпреки финансовите претенции към Майкъл Джексън тя не съжалява за съвместната им работа и както и преди го счита за истинския крал на поп музиката. 
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."