препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители,...

Цветелина и екипът на „Агро ТВ", заснеха поредната песен от фолклорния албум на певицата...

С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все повече вратата към тазгодишното...

Последни новини arrow Клюки за знаменитости arrow Мениджърът на Майкъл Джексън иска $44 млн. обезщетение
Мениджърът на Майкъл Джексън иска $44 млн. обезщетение
07.05.2009
Майкъл ДжексънПресагента и главен мениджър на краля на поп музиката Майкъл Джексън, Реймон Бейн, е подала в окръжния съд във Вашингтон иск за обезщетение в размер на 44 млн. долара.
В него Бейн заявява, че певеца се е задължил да и плаща 10% от всеки сключен от нея контракт. Въпреки това Бейн твърди, че тези ангажименти не са били спазвани винаги. По специално Бейн настоява, че именно тя е организирала пускането на юбилейния компакт диск "Трилър" по случай 25 години от издаването на знаменития албум, а също така е уредила нещата с рефинансиране на кредита, което е позволило на Майкъл Джексън да задържи правата върху песните на Бийтълс.
Като своя заслуга тя отчита и организирането на доходното турне на певеца в Лондон, но цялата тази работа не била платена или поне не в степен която тя е очаквала, твърди Бейн.
В течение на последните 5 години Реймон Бейн е била несменяем пресаташе и представител на поп звездата. На нея също и се е налагало да отговаря на въпросите на журналисти по време на съдебното дело на Джексън по обвинение в педофилство. Преди три години задълженията на Бейн били разширени, тя стана личен генерален мениджър на певеца и управител на компанията Michael Jackson Co.
Бейн заяви, че въпреки финансовите претенции към Майкъл Джексън тя не съжалява за съвместната им работа и както и преди го счита за истинския крал на поп музиката. 
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."