препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

На 21-ви октомври в Sofia Live Club, Певицата е емблематична във фламенко жанра и неповторима в изпълненията си на...

Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - “Come Out And Play”. Новият клип...

Банско се вълнува, вълнуваме се и ние, меломаните и поклонниците на качественото забавление. Новината от...
Последни новини arrow Клюки за знаменитости arrow Дъщерята на Берлускони подложи баща си на критика.
Дъщерята на Берлускони подложи баща си на критика.
05.08.2009
Барбара Берлускони критикува баща сиБарбара Берлускони, дъщеря на италианския министър-председател, критикува поведението на баща си, който се оказа в центъра на скандал зарад връзката си с млада манекенка.
В интервю публикувано в сряда в италианската версия на списание Vanity Fair, Барбара Берлускони заяви, че политиците са длъжни и в личния си живот да съблюдават същите принципи, за които те говорят публично.
"Задачата на политиците е ефективно да управляват, да способстват за повишаването на благосъстоянието на обществото и да защитават тези ценности, които политиците заявяват публично. Затова не вярвам, че един политик може да сложи граница между своя частен и обществен живот", - а 25 годишната дъщеря на Берлускони.
Изразеното от Барбара мнение се различава от позицията на помощниците на италианския премиер, които заявяват, че личният живот на Берлускони си е негова лична работа.
Барбара Берлускони е най голямата от трите деца на премиерна на Италия с Вероника Ларио. Барбара е директор на компанията Fininvest, която е част от медийната империя на Берлускони
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."