препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - “Come Out And Play”. Новият клип...

Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители,...

Приятели

Cooking games

24hairnow.com

Последни новини arrow Клюки България arrow Веселин Тодоров избира "ТОП модел на Видин"
Веселин Тодоров избира "ТОП модел на Видин"
08.01.2011
ЕТОП модел на Видиндин от най-успелите български модели Веселин Тодоров, бе почетен гост в журито на конкурса "Топ Модел на Видин 2010". Мачото избра видинските фаворити от 8 красиви дейвойки и 6 млади господа.
В журито бяха още фолк певицата Дебора, миналогодишната носителка на титлата "Мис Видин", светския пи ар и журналист Борислав Иванов, Топ модела на Северозапад - Даниел Владимиров и представителя на модна агенция "FH1" - Ивайло Йосифов. Топ модели на Видин станаха Габриела Борисова и Мартин Христов. Веселин Тодоров, показа на бъдещите модели класа и стил и след конкурса, даде свойте напътствия на девойките и младежите, които наистина искат да се занимават с мода.
"Съгласих се да съм гост в журито на този конкурс, за да подкрепя всички млади хора, които искат да се занимават с мода. Българската мода има нужда от развитие и мисля, че ако има кой да им даде малко кураж, че могат да се справят, бъдещите модели ще бъдат още по нахъсани" - сподели Веселин. "Топ Модел на Видин е конкурс, за който много хора които имат възможност да дойдат в големия град, е нещо голямо. Има нужда от такива конкурси дори в малките градове, да не забравяме, че най-големите ни звезди са от малки провинциални градчета! Затова ако трябва да бъдем честни, тези конкурси са много по истински от колкото всички останали." - разказа още Веско 
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."