препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото


На 25 август те заедно ще се качат на сцената на Античния театър в Пловдив. Божидар ще изпълни любимата...

С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все повече вратата към тазгодишното...

Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - “Come Out And Play”. Новият клип...

Приятели

Cooking games

24hairnow.com

Последни новини arrow Клюки България arrow Фабрика за мечтатели
Фабрика за мечтатели
30.04.2011
Цветелина и Джон Кехоу“Фабрика за мечтатели” е заглавната песен и името на новия проект на Цветелина. Не си мислете обаче, че става въпрос за поредния музикален албум на певицата.
“Фабрика за мечтатели” е първата книга със стихове на една от най-обичаните изпълнителки в България. С нея Цветелина изненада не само своите почитатели, но и самата себе си. Изключителното в тази книга е, че не става въпрос за любовна лирика, а за книга с позитивни стихотворения Стихове, които повдигат духа и четейки ги могат да дадат надежда дори и на най-отчаяния човек.
Цветето на България, както с любов я наричат всички докоснали се до нейното творчество и нея самата споделя, че пишейки ги, чрез тях се е вдигала в много трудни периоди в живота си. Точна за това са толкова силни. Защото са изстрадани. Още по-ценни ги прави това, че никога не е имала намерение да стигнат до по-широк кръг хора и не се е налагало да казва неща, които смята, че трябва да се харесат на някой. Самата тя признава, че дори най-близките и в семейството не са знаели за таланта и да пише. Години наред е писала, без да прочете нито един стих дори и на един човек. Само, когато е търсила път към себе си се е отделяла и е пишела или чела, това което е написала. И както тя казва-не че ги е криела, а просто не е мислила, че е нещо толкова важно за да занимава околните със себе си.
Всъщност ако се замислим, това не би трябвало да ни учудва, защото през годините Цветелина винаги е правила песни, които имат послания. Интервюта, които те карат да се замислиш. От цялото и творчество прозира една личност, която търси смисъл във всичко, което прави. На своите концерти винаги е готова да изслуша всеки, да даде надежда, да каже между песните си и чрез тях самите, че всичко е наред и че живота е прекрасен независимо от всичко. Любовта, която успява да остави в хората, прави така, че да жадуват всеки нов контакт с нея и медийното затъмнение, което умишлено е наложила върху себе си, не пречи да има многократни срещи с публиката. Зад сцената обаче, тя е човек, който непрестанно търси уединение и рядко се появява в публичното пространство.
-Не искам да разпилявам енергията си напразно в излишни срещи и появявания където и да било. Нито пък да се мъча да се задържа някъде, където си мисля, че трябва да бъда. Вярвам, че живота сам те поставя, където ти е мястото. Обичам да бъда със семейството си, да правя обикновени неща, да дам всяка свободна минута на сина си. Това е част от чудото на живота. Точно нейният син, разкрива таланта на майка си. За това тя разказва в увода на книгата си. В нея са публикували 250 стихотворения, защото ако е трябвало да се издадат всички е щяла да стане доста обемна.
Интересното е, че не кой да е, а автора на бестселъра “Подсъзнанието може всичко” Джон Кехоу подкрепя талантливата певица и нейният проект “Фабрика за мечтатели”. Как се е стигнало до това Цветелина е описала подробно в книгата си. Изненадващ за нея е бил целия процес, защото тя е голяма почитателка на всички негови книги.
-Този човек е роден да пише и да накара хората да полетят. Явно благодарността ми към него без да го познавам е била толкова голяма, че ми направи невероятен подарък. Не само, че имах щастието да се докосна до него, а дори присъства със свое съгласие на корицата на моята книга. Благодаря горещо на “Феникс-дизайн”, които сбъднаха нещо, което дори не съм посмяла да мечтая. Живота отново ми показа, че могат да се случват чудеса, стига да вярваш, че съществуват. А в това няма да спра да вярвам.
“Фабрика за мечтатели” със сигурност ще развълнува всеки, който търси отговорите на своите житейски въпроси и ще ги намери, казани по най-обикновен начин. Подарък към всички притежатели на книгата, е диск със песента “Фабрика за мечтатели” и 70 стихотворения рецитирани от самата Цветелина. Книгата ще в книжарниците в края на месец април.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."