препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

На 21-ви октомври в Sofia Live Club, Певицата е емблематична във фламенко жанра и неповторима в изпълненията си на...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

„М Стана ясно, че освен босненският бохем Дино Мерлин, който ще ни зашемети още първата вечер на събитието...
Последни новини arrow Тайнствен ъгъл arrow Магията на цветовете
Магията на цветовете
29.11.2011
SimfoniaКазват, че цветовете лекуват и още от древността в Индия, Китай и Египет използвали естествено оцветените кристали и камъни, за да гонят болестите. Твърди се, че през Средновековието именно на тези вярвания са стъпили стъклописите в храмовете. На различните цветове се отдава различна лечебна сила, въздействаща и върху емоционалното състояние. А днес - именно лечебния ефект припознаха в анализите и коментарите си изкуствоведи и собственици на картини в творбите на младата, но опитна художничка Аделина Йотова. „Пейзажите на Аделина зареждат с енергия и спокойствие”, писа наскоро столичен всекидневник. Гостите на последната й изложба също откриха лечебна сила и особено влияние в „ерата на цветовете”.
„Цветотерапията отдавна е наложена като процедура за въздействие, но не съм и предполагала, че картините ми могат да лекуват”, смее се загадъчно самата Ади. Според нея независимо дали е осъзнато или не - цветовете имат енергия, която влияе положително. „Забелязвам, че дори за хората, които не се занимават с изкуство някои определени картини са като магнит, привличат ги и гледат дълго. Често следя реакциите им и дори установявам, че след това се усмихват”, сподели талантливата художничка и допълни: „А ако усмивката е резултатът от терапия и признак за добро настроение и здраве, то тогава, съгласна съм – картините ми лекуват.”
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."