препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - “Come Out And Play”. Новият клип...

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...

С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все повече вратата към тазгодишното...

Приятели

Cooking games

24hairnow.com

Последни новини arrow Клюки България arrow Нападнаха DJ Цеци Лудата Глава
Нападнаха DJ Цеци Лудата Глава
03.09.2012
DJ Цеци Лудата ГлаваИстински екшън се разигра преди дни в центъра на Варна. Хитовия DJ Цеци Лудата Глава, заедно с неговата съпруга DJ Галка и тяхното дете пазарували в един от най-големите супер маркети в града, когато трима тръгнали към Цеци да го нападат.
Плановете им обаче се объркали, в момента в който единия бияч тръгва да хваща скандалния DJ и къса златния му ланец, Цеци започва да се защитава и се измъква, последствията за единия от нападателите са счупени зъби и посинени очи. Само в България, обаче е допустимо бияча да подава жалба, срещу жертвата за нанесени телесни повреди.
Междувременно стана ясно, че тримата са познати на режисьора Людмил Иларионов - Люси. Дали това не е поръчано от режисьора за да сплаши и накара скандалния DJ да мълчи. Преди около месец DJ Цеци Лудата Глава яростно нападна в медийния ефир, екс режисьора на "Пайнер" с обвиненията, че Люси е измамник. След интервютата стана ясно, че DJ Цеци Лудата Глава не е единствения който се е опарил от пухкавия режисьор. Дали Людмил Иларионов има пръст върху нападението на Цеци, това следствието ще каже...
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."