препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
Банско се вълнува, вълнуваме се и ние, меломаните и поклонниците на качественото забавление. Новината от...

На 25 август те заедно ще се качат на сцената на Античния театър в Пловдив. Божидар ще изпълни любимата...

Партньори

m.lolygames.com

24hairnow.com

Последни новини arrow Lifestyle arrow Как да разберете дали Той ви харесва?
Как да разберете дали Той ви харесва?
28.07.2008

Мъж, жена и клюки flirting Чудите се дали той наистина си пада по вас. Ето някои знаци, по които да разберете дали един мъж ви харесва. Въпреки че повечето жени „просто знаят“ кога стрелите на купидон са стигнали в целта и разбират, че някой мъж се интересува от тях, други нямат представа какво се случва. За всички тези дами предлагаме няколко начина, по които да разберат, дали един мъж ги харесва.

 

 

Как да разберете дали един мъж ви харесва

Езикът на тялото

Ако наблюдавате внимателно езика на тялото, ще откриете определени безпогрешни знаци, които доказват, че той се интересува от вас. Сред тях са следните жестове:

Той докосва ръката ви или дори ви прегръща през рамо.

Навежда се към вас, докато разговаряте.

Дори когато сте сред група хора, той стои с лице към вас.

Все иска да ви прегърне.

Винаги ви се усмихва.

Отнася се с вас по-различно, отколкото с останалите момичета.

Зрителен контакт

Казват, че жената може да надникне в сърцето на мъжа през очите му. Нито един мъж не може да прикрие чувствата си, ако го погледнете право в очите. Ако той ви харесва, непрекъснато ще се опитва да установи зрителен контакт с вас. Може също така да се взира във вас, без да осъзнава, че останалите го гледат. Ако е срамежлив, ще се опита да отклони поглед, когато забележите, че се взира във вас. Обърнете внимание дали когато поглежда към вас, забелязвате палав блясък или искрица на привързаност. По-палавите и смели мъже може дори да ви намигнат игриво.

Обноски

Ако някой мъж ви харесва, обикновено ще се опита да ви направи добро впечатление и ще се държи възможно най-любезно, когато сте наблизо. Ще ви отваря вратата, ще ви дърпа стола, когато сядате, възможно е да ви хване за ръка, докато пресичате улицата и т.н.

Внимание към дребните неща

Мъжът би направил всичко, за да ви забавлява и да ви разсмее, ако сте в компания. Ще ви слуша много внимателно, когато говорите. Ще се опитва да привлече вниманието ви, като пусне някоя шега или коментар. Ще търси мнението ви за всяко незначително нещо.

Изпитване на волята

Той може да се опита да флиртува с ваша приятелка, само за да види дали ще проявите ревност. От друга страна, ако изглежда много раздразнен, когато вие флиртувате с приятелите му или със свой приятел, тогава със сигурност ви харесва.

Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."