препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Експозицията ще бъде открита от българския журналист Елена Йончева, която ще коментира кадри от конфликтни...
Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни...
На 21-ви октомври в Sofia Live Club, Певицата е емблематична във фламенко жанра и неповторима в изпълненията си на...
Последни новини arrow Музика arrow Георги Христов провокира с безпрецедентен албум
Георги Христов провокира с безпрецедентен албум
06.11.2014

Новият албум на Георги Христов Новият албум на поп аса Георги Христов "Изгарям” разкрива по съвършен начин твореца. Дискът е удивително богата колекция от разнообразни музикални композиции и от теми. Прецизно селектираните разтърсващи балади несъмнено ще подклаждат желанието на ценителите на неговото изкуство да се потопят в зрелостта му на брилянтен музикант с покоряваща чувственост и емоционална интелигентност, възхитителни импровизаторски качества и уникална музикална естетика – всичко онова, което прави Георги Христов ярко разпознаваем и неповторим. Модерните денс парчета пък ще добавят необходимия щрих, за да звучи албумът завършен и цял.

"Изгарям”! – за търсената любов; за болката, която причинява; за нейната стихия и за разрушителната й сила; за причините да продължиш напред; за всички чувства и емоции, обединени в пламенното "Изгарям” – така подходящо да охарактеризира артиста Георги Христов – горящ в музиката, във всичко, до което се докосне!

Песните в албума ще надхвърлят очакванията дори и на най-ревностните ценители на класата на Георги Христов. От първия до последния трак времето отлита като един покоряващ миг, който се репродуцира до безкрай с все по-непреодолима сила и оставя слушателя без дъх!
Сред авторите на песните са, както самият Георги Христов, така и Димитър Гетов, Борис Чакъров, Катя Близнакова, Роси Кирилова, младите композитори Майя Йорданова, Васил Чергов и Спас Манев, а също и италианският му колега Джани Фиорелино, който е и гост-музикант в албума.

Записите са реализирани в студията на Димитър Гетов, Борис Чакъров и “Melody Records” в Италия. Композиторът и аранжорът Димитър Гетов е музикантът, който стана свидетел и участник в творческия процес по създаването на продукцията и който сподели следното:
„Георги Христов е единственият певец, който записва с такава емоция, бих казал 50 пъти по-силна от тази на концерт. Определено би било интересно да се видят мимиките, жестовете, как душата му пее по време на работа в студиото. Той преживява и пресъздава всичко с огромна емоция и така трябва да бъде, за да въздейства. За мен този албум е уникален, защото песните в него са много различни една от друга и в същото време има нещо общо – хубавите текстове, чувството, с което са изпълнени… Когато хората го чуят, ще усетят и ще оценят достойнствата му. Самият Георги Христов е изключително прецизен към всичко, перфекционист! Ако не хареса нещо, веднага търси нов вариант. С него, обаче, се работи лесно, защото той знае какво иска, нямаме творчески спорове, харесваме едни и същи неща и именно на това се дължи дългогодишното ни сътрудничество.”

Албумът "Изгарям” излиза на музикалния пазар в деня на галаконцерта на Георги Христов на 26 ноември в зала 1 на НДК (София).

Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."