препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...

Българската сензация на Евровизия Виктория ще представи новото си музикално видео на 20 ноември. Песента...

Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - “Come Out And Play”. Новият клип...

Последни новини arrow Телевизия arrow Не дадоха разрешение за снимки на "Сексът и града“ в Дубай
Не дадоха разрешение за снимки на "Сексът и града“ в Дубай
03.08.2009
Премиерата на продължението на „Сексът и града“ се очаква да бъде през май 2010 година.Правителството на Обединените арабски емирства отказа да даде разрешение за снимки на продължението на "Сексът и града" в Дубай. Строгата администрация на мюсюлманският народ смята, че думата „секс“ в заглавието на филма е неприемлива за морала на държавата.
Сега режисьора на продължението на "Сексът и града" Майкъл Патрик ще трябва да намери ново подходящо място за заснемане на сценария.
След успешното участие в епизод на популярния телевизионен сериал Грозната Бети, Виктория Бекъм е била поканена за участие и в новата филмова версия на "Сексът и града“. Според някои източници, тя е една от модните икони на нашето време и има смисъл тя да участва във филма, който до голяма степен е посветен на модата и на влиятелни, силни жени, каквато е и Пош Спайс.
Премиерата на продължението на "Сексът и града“ се очаква да бъде през май 2010 година. Припомняме, че първата част бе заснета по телевизионната поредица със сромен бюджет от 65 млн. долара, а приходите на филма "Сексът и града" надминаха 400 млн. долара.
www.elitno.com
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."