препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Българската сензация на Евровизия Виктория ще представи новото си музикално видео на 20 ноември. Песента...

С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все повече вратата към тазгодишното...

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория Георгиева - VICTORIA е сред първите изпълнители,...

Последни новини arrow Тайнствен ъгъл arrow Магията на цветовете
Магията на цветовете
29.11.2011
SimfoniaКазват, че цветовете лекуват и още от древността в Индия, Китай и Египет използвали естествено оцветените кристали и камъни, за да гонят болестите. Твърди се, че през Средновековието именно на тези вярвания са стъпили стъклописите в храмовете. На различните цветове се отдава различна лечебна сила, въздействаща и върху емоционалното състояние. А днес - именно лечебния ефект припознаха в анализите и коментарите си изкуствоведи и собственици на картини в творбите на младата, но опитна художничка Аделина Йотова. „Пейзажите на Аделина зареждат с енергия и спокойствие”, писа наскоро столичен всекидневник. Гостите на последната й изложба също откриха лечебна сила и особено влияние в „ерата на цветовете”.
„Цветотерапията отдавна е наложена като процедура за въздействие, но не съм и предполагала, че картините ми могат да лекуват”, смее се загадъчно самата Ади. Според нея независимо дали е осъзнато или не - цветовете имат енергия, която влияе положително. „Забелязвам, че дори за хората, които не се занимават с изкуство някои определени картини са като магнит, привличат ги и гледат дълго. Често следя реакциите им и дори установявам, че след това се усмихват”, сподели талантливата художничка и допълни: „А ако усмивката е резултатът от терапия и признак за добро настроение и здраве, то тогава, съгласна съм – картините ми лекуват.”
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."