препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Водещ на събитието е неподражаемият Ненчо Балабанов, който ще открие вечерта с чувство за хумор и новите си...

На 25 август те заедно ще се качат на сцената на Античния театър в Пловдив. Божидар ще изпълни любимата...

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

Партньори

m.lolygames.com

24hairnow.com

Последни новини arrow Lifestyle arrow Как звездите влияят на модата
Как звездите влияят на модата
19.06.2012
Как звездите влияят на модатаВ свят, където външния вид е най-важното нещо, дрехите и модните тенденции играят голяма роля в живота на хората. Ясно е че почти всички са повлияни от модата, но има определени хора, които влиаят на модата. Да, това са звездите (освен дизайнерите разбира се). Освен че оказват силно влияние на модните марки, те много често и създават такива.
Основно задължение на звездите е да се обличат в красиви дрехи и да изглеждат зашеметяващо. Не само на червения килим, където камерите са на видно място, а дори и в ежедневието си, където папараците дебнат тайно с камерите си зад веки ъгъл. Постоянно нарастващия брой на папараците може да се обясни единствено чрез глада на обществото за клюки. Всички класове списания и медии очакват нови снимки на знаменитости - от най-малкия таблоид до най-авторитетните световни списания.
Още от първата папарашка снимка на знаменитост, ние простосмъртните сме се стремяли да им поддръжаваме и да носим същите дрехи. Това влияние върху обществото е осъзнато от медиите още в началото на 70-те години на 20 век. И естествено те не пропуснали да се възползват от това. За периода от 1970-1990 година много от супермоделите станали "кръстници" на редица скъпи и бляскави модни марки като Tyra, Naomi и Elle. След 90-та година тези тенденции продължили, но за "кръстници" започнали да избират други идоли - холивудските актриси. Дали заради възраждането на кино индустрията или просто заради по-голямата им популярност нямало значение. Всеки дизайнер бил способен да продаде и най-грозните парцали, стига те да носят името на известна актриса и тук-там да се появяват върху нейното тяло.
Дори и в днешни дни звездите продължават да бъдат муза на дизайнерите и модел за поддръжание на обществото. Най-лесния начин за издигане на един дизайнер е да облича знаменитости. Един въпрос задължително присъства във всички интервюта с известни личности и той е "От кой дизайнер са дрехите Ви?". Независимо дали става въпрос за интервю пред камера на червения килим или за телефонно интервю, за малко списание. Всички те се опитват да изтръгнат цялата информация за дрехите им и да я анализират.
Знаменитости като Холи Бери и Виктория Беъкм са отговорни за модните тенденции при дамските дрехи в днешни дни - огромните дамски чанти, обувките с много висок ток, леопардивите шарки и огледалните слънчеви очила не биха били носени от никого, ако не бяха те. Мъжката мода съоветно си има своите диктатори (кто Брад Пит), които са наложили белите дънки и очилата тип "бъбреци" като модерни.
А Вие влияете ли се от дрехите на звездите?
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."