препоръчани: HTML5 games | рецепти за всеки | монтана | новини | oнлайн радио | плетене | igri | Play free online games | jeux gratuits

Клюки за известните

Клюки за известните

Най - новото

Не. Това не е подарък за нея, а за дългогодишната й публика.

Певицата изненада своите почитатели с...

„През 2016 поканихме Александра да поеме вокалите в Mind Trips  и за наша радост, тя откликна положително и с...
Напоследък облеклото се разнообрази с по-честото заместване на тъканите с плетива. Ръчното плетене предлага...
Последни новини arrow Колонката на Дани arrow Бой Джордж никога не е бил на кастинг
Бой Джордж никога не е бил на кастинг
28.03.2015
     boydjordjНа Бой Джордж никога не му се е налагало да се явява на прослушване за нищо.
    53-годишният певец започва своята кариера като фронтмен на поп групата от осемдесетте  „Кълчър Клъб“, която е носител на музикалната награда „Грами“. Той грабва публичното вниманието благодарение на  пищните си изяви на сцена. Оттогава той се впуска в различни поприща, сред които писане на книги, фотография и писане на песни.
    Cъвсем наскоро, той появи като гост-ментор американското риалити шоу Американски идол.Певецът разкри, че това шоу го е накарало да осъзнае колко голям късмет е имал като е избегнал процеса на кастинги и прослушвания през цялата си кариера.

"Това е нещо, което никога не съм да правил. Аз съм бил много щастлив, защото никога не ми се е налагало да се явявам на прослушване за нищо. Би било истински ужас за мен да направя това. "-каза певецът.

    За първи път Бой Джордж участва в такъв тип шоу програма. Той признава, че преди да стане част от шоуто си е мислел, че да бъде ментор ще е по-лесно, отколкото всъщност се е оказало.

"Никога не съм бил ментор преди- това е едно от онези неща, които съм правил от моя диван, пред телевизора." Никога не бих им дал тази песен! " -си мислех аз. Така е много по-лесно да се отправят критики.“

"Когато ме попитаха дали искам да стана наставник, се не осъзнавах какво влияние, бих могъл да имам, наистина. Помислих си, че може да бъде много повърхностно, за да бъда там трябва просто да говоря добре. Но е доста невероятно това, което успяхме да постигнем. "- заяви Бой Джордж.
Коментари
Добавяне на нов Търсене
+/-
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 
Моля въведете антиспам кода от картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."